image
Sursa foto: Privesc.eu

Valeriu Munteanu îndeamnă alegătorii să voteze împotriva lui Ion Ceban în turul II

Candidatul Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia la funcţia de primar de Chişinău, Valeriu Munteanu, și-a îndemnat simpatizanții să voteze în turul al doilea împotriva candidatului socialist, Ion Ceban, care se va confrunta cu candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase

„Rezultatul alegerilor locale, mai ales cele din capitală au demonstrat odată că în plus, că în Republica Moldova avem cel puțin 20% de votanți unioniști convinși, ce nu văd altfel viitorul Basarabiei, decât împreună cu România. Testul acestor alegeri a demonstrat odată în plus că trebuie să găsim cât mai grabnic o formulă de consolidare instituțională a polului unionist, astfel încât dezideratul nostru – Unirea Basarabiei cu România, să poată fi promovat mai productiv și rezultativ. Uniunea Salvați Basarabia - USB este gata să participe cu responsabilitate la orice proces în acest sens, ce va avea ca finalitate apropierea dezideratului Unirii. Trebuie să punem la baza acestui proces important ceea ce ne unește, nu ceea ce ne-a dezbinat”, afirmă Munteanu.

Acesta a îndemnat locuitorii capitalei „ să voteze puternic împotriva lui Ion Ceban și PSRM, împotriva lui Igor Dodon și a Moscovei imperialiste din spatele lor”.

„USB are în turul II mai mulți candidați la funcția de primar, în sate și comune din diferite raioane, pe care îi vom susține pentru a câștiga încrederea oamenilor, din localitățile lor”, a mai spus Munteanu.

Precizăm că, după procesarea tuturor proceselor verbale din cele 307 din municipiul Chișinău, rezultatele arată că candidatul PSRM, Ion Ceban, a obținut 40,16% din voturi, iar candidatul blocului ACUM, Andrei Năstase – 31,09% din voturi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: