image
Sursa foto: Getty Images

Discuţia prin care Tuchel l-ar fi convins pe Neymar să rămână la PSG: Promisiunea făcută brazilianului

Thomas Tuchel a făcut paşi importanţi în tentativa sa de a-l convinge pe Neymar să rămână la Paris St. Germain, în ciuda presingului agresiv al lui Real Madrid. Tehnicianul german şi cel mai scump fotbalist din istorie s-au întâlnit la Londra, iar discuţiile dintre ei au fost pozitive, susţine presa din Brazilia.

Încă de la prezentarea sa oficială la PSG, antrenorul de 44 de ani a precizat că este hotărât să-l convingă pe Neymar să continue pe Parc des Princes, scrie digisport.ro. Mai mult decât atât, fostul tehnician al Borussiei Dortmund a dezvăluit că deja discutase cu starul noii sale formaţii.

Tuchel nu s-a oprit aici, iar cotidianul brazilian Globo a scris că germanul a mers la Londra, unde Selecao se pregăteşte de Cupa Mondială din Rusia, şi a avut o altă rundă de discuţii cu atacantul de 26 de ani.

Înlocuitorul lui Unai Emery i-a explicat fostului jucător de la FC Barcelona că va propune un fotbal diferit de cel al predecesorului său, orientat mai mult pe ofensivă, iar în noua abordare Neymar are un rol fundamental. Sud-americanul a fost încântat de planul prezentat de Tuchel, despre care crede că îi va oferi campioanei Franţei mai multe şanse în Champions League.

Probabil cea mai bună veste pentru fanii parizieni este faptul că, în acest moment, pericolul unui transfer al lui Neymar la Real Madrid a fost îndepărtat aproape complet. Dacă brazilianul e decis să rămână la Paris, este aproape sigur că ceea ce putea deveni telenovela verii se va termina înainte de a începe, pentru că PSG nu are de gând în niciun caz să renunţe la vedeta sa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: