image
Sursa foto: privesc.eu

Maia Sandu: Sergiu Sîrbu - cel mai talentat mincinos al guvernării; Spune că PD „a lucrat din greu” pentru Năstase

Deputatul PD Sergiu Sîrbu le-ar spune partenerilor care vin în vizită la Parlament că PD nu are nicio atribuție la decizia instanței privind invalidarea alegerilor și că, în campanie, formațiunea a „lucrat din greu” pentru Andrei Năstase.

Despre aceasta a anunțat președinta PAS în fața protestatarilor din fața CSJ. Maia Sandu afirmă că a aflat acest lucru în cadrul unei întâlniri.

„Toți partenerii externi ai RM, toate guvernele țărilor străine mai speră că în Republica Moldova nu e dictatură. Mai devreme s-a vorbit despre mincinoși. Să decidem cine este mincinosul principal al acestei țări. Acești oameni mi-au povestit că au avut întâniri la Parlament și, acolo, un personaj, Sergiu Sârbu, cel mai talentat mincinos al acestei guvernări, le-a spus că această decizie este a justiției, nu e a PD, pentru că PD a lucrat din greu în campanie pentru Andrei Năstase”, a menționat Maia Sandu.

„Știu că avem mulți pretenedeți la titlul de „mincinos principal al Republicii Moldova”, dar putem fi de acord că titlul trebuie de acordat lui Serioja Sârbu”, a adăugat Maia Sandu.

Deputatul PD nu a comentat deoacamdată declarațiile președintei PAS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: