image
Sursa foto: Profimedia

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Casemiro

Casemiro (32 de ani) a ajuns la Manchester United în vara anului 2022, după ce ”Diavolii Roșii” le-au plătit celor de la Real Madrid suma de 70 de milioane de euro.

După un prim sezon foarte bun pe Old Trafford, brazilianul nu se mai regăsește în cel de-al doilea, motiv pentru care șefii englezilor sunt gata să renunțe la serviciile sale și să caute un înlocuitor pentru postul de mijlocaș.

Manchester United își intensifică eforturile pe piața transferurilor în căutarea soluțiilor pentru a-și consolida mijlocul terenului și l-a remarcat pe Joao Gomes.

"Diavolii" se gândesc serios să-l transfere pe mijlocașul brazilian ca înlocuitor al lui Casemiro, la mijlocul terenului.

Casemiro se confruntă cu un sezon plin de accidentări și o scădere semnificativă de formă față de sezoanele anterioare.

Joao Gomes, care s-a alăturat lui Wolves de la Flamengo în ianuarie 2023, și-a dovedit valoarea în Premier League cu performanțe foarte bune la mijlocul terenului.

Cu 39 de meciuri jucate și trei goluri marcate până în prezent, tânărul brazilian a impresionat și a atras atenția cluburilor mari.

Evaluat de Wolves la 46 de milioane de euro, Gomes reprezintă o investiție semnificativă pentru United. Clubul este dispus să depună eforturi pentru a-și asigura serviciile sale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: