image
Sursa foto: capital.ro

Horoscop: O zodie va primi astăzi laude și recompense

Nativii din zodia Rac pot primi laude, recompense sau o promisiune frumoasă pentru viitorul lor profesional, de la unul dintre superiori, o persoană dinamică și voluntară.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Berbec:

Ai șansa unui început foarte bun pe care ți-l oferă o persoană de mare încredere, de la care soliciți acest beneficiu de mai mult timp.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Taur:

Departe de privirile tale, ți se pregătește o surpriză plăcută la inițiativa unuia dintre vechii prieteni care a revenit la gânduri mai bune în legătură cu tine.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Gemeni:

Ziua poate aduce un moment frumos în compania unui prieten. Este posibilă și o împăcare în cuplu pe fondul pozitiv oferit de un prieten sau de un grup de apropiați.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Rac:

Poți primi laude, recompense sau o promisiune frumoasă pentru viitorul tău profesional, de la unul dintre superiori, o persoană dinamică și voluntară.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Leu:

O zi frumoasă, care vine cu șansa unui început spectaculos al unei povești de dragoste sau a unei întâlniri memorabile cu o persoană de care ești deja îndrăgostit.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Fecioară:

Poți ajunge la o înțelegere cu cineva din familie, iar asta înseamnă și că veți găsi o soluție pentru o problemă delicată, pe care nu ați reușit să o abordați până acum.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Balanță:

Ai șansa unei întâlniri cu o persoană care poate ocupa un loc important în viața ta. Farmecul tău este la cote înalte, la fel și stilul de exprimare.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Scorpion:

Șansa pe care ți-o aduce această zi poate fi diferită de ceea ce îți doreai, dar va exista și se referă la o reușită financiară, prin muncă proprie.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Săgetător:

S-ar putea să ai parte de o zi specială, cu momente intense și sentimente pe măsură. Este o zi foarte bună pentru o întâlnire romantică.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Capricorn:

Ești invitat să încălzești atmosfera din familie, doar până la punctul în care fiecare să se simtă confortabil. Dacă treci de acest punct, iese cu totul altceva.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Vărsător:

Este posibil ca o prietenie să devină cu totul altceva și să primești primele semnale chiar astăzi. vei recunoaște persoana după bucuria pe care ți-o oferă.

Horoscop vineri 18 ianuarie 2019 – Pești:

Este o zi specială, în care poți cere ceva ce nu crezi că ai putea primi, dar speri să fie așa. Poate fi o solicitare adresată unui superior sau unei alte autorități, mai înalte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: