Într-o intervenție live pe facebook, provocatorii sunt surprinși în timp ce au un comportament agresiv și îi adresează cuvinte obscene atât Ingăi Grigoriu, cât și în adresa liderului Platformei DA, Andrei Năstase, copreședinte al blocului ACUM.

La fața locului erau și polițiști, care însă nu au intervenit, după cum se vede din imagini.

Provocatorii au insultat-o în ultimul hal pe candidata blocului ACUM, dar și pe alți reprezentanți ai opoziției.

„Vreau ca toate misiunile diplomatice să vadă câtă negură s-a adunat aici la Sângera și sper că vor înțelege prin ce trecem noi. Îmi pare rău că trebuie să trec printr-o astfel de situație și cred că toată lumea a înțeles în ce condiții suntem nevoiți să facem campanie. Acesta e satul în care m-am născut. Imaginați-vă cum mă simt eu. Cum să ajung eu acasă, daca ei știu unde-mi trăiesc părinții, când vin seara acasă, când ies dimineața", a declarat candidatul blocului ACUM, Inga Grigoriu.

Precizăm că, ieri, blocul electoral ACUM Platforma DA și PAS a adresat o sesizare către organele de drept în legătură cu inițierea unei campanii de intimidare și persecutare a concurenților electorali din partea ACUM. „Acțiunile sunt direct încurajate, susținute și provocate de exponenții Partidului Democrat, a căror activitate este supravegheată și excesiv tolerată de organele de poliție”, se spune în sesizare.

Asta după ce mai mulți provocatori au perturbat întâlnirile cu oamenii ale reprezentanților blocului ACUM.