image
Sursa foto: anp.md

Un deținut în vârstă de 17 ani a evadat din Penitenciarul nr.10-Goian: ANP cere ajutor pentru identificarea acestuia

Un adolescent de 17 ani, deținut în Penitenciarul nr.10-Goian, a evadat noaptea trecută în jurul orei 01:00. Acesta este originar din satul Tănătari, raionul Căușeni și este condamnat la trei ani privațiune de libertate pentru comiterea unei infracțiuni ușoare.

Potrivit ANP, în ziua evadării, acesta purta un maiou/pulover de culoare neagră, pantaloni negri și ghete de culoare închisă.

„Bărbat, înălțimea 185-190 cm, corpolență, umerii lăsați în jos, gâtul lung, culoarea părului negru, fața rotundă, fruntea plată, sprâncenele lungi, nasul lung, gura medie, buzele groase, urechile medii”, se arată scris într-un comunicat emis de ANP.

La moment, angajații sistemului administrației penitenciare, în comun cu organele de poliție, întreprind măsuri speciale de investigație pentru căutarea şi determinarea locului aflării acestuia.

În cazul în care îi va fi stabilită vinovăția, acesta riscă să fie condamnat până la 3 ani închisoare pentru evadarea din locurile de deținere, săvârșită de persoana care execută pedeapsa cu închisoar.

Cei care dețin careva informații sunt rugați să apeleze la numărul de telefon 0(22) 35-08-90; 0(22) 40-97-87; 078777450 sau Serviciul Național Unic pentru Apelurile de Urgență – 112.

anp.mdanp.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: