image
Sursa foto: teotrandafir.com

Horoscop: Berbecii au parte de o zi complicată

Pentru nativii din zodia Berbec este o zi destul de complicată, în care diplomația nu mai este suficientă, dacă nu este sinceră.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Berbec:

Este o zi destul de complicată, în care diplomația nu mai este suficientă, dacă nu este sinceră. Este important să te porți cu mănuși cu cei din jur, dar respectul să fie sincer.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Taur:

Ai nevoie de o pauză și te gândești că cea mai bună pauză ar fi să faci rost de o altă poziție la locul de muncă, să avansezi. Nimic rău în asta, mai puțin motivația ta secretă.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Gemeni:

A venit momentul să te ocupi de cei dragi, dar nu oricum ci cu atenție și implicare reală. Ai pe cine te baza, orice problemă ai avea și ar fi bine să protejezi relațiile de orice fel.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Rac:

Ar putea fi o zi frumoasă, dacă nu ai fi acumulat atâtea îndoieli legate de posibilitățile de a progresa profesional. Te amăgești singur, cu frica de viitor.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Leu:

Sunt probleme în relația cu cei dragi, dar soluțiile nu sunt deloc simple și le vei descoperi doar prin experiențele trăite zi de zi.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Fecioară:

S-ar putea să te trezești prins într-o dispută în familie, fără să poți controla mare lucru. Problema e că cei implicați nu vor soluții ci să se impună în fața celorlalți.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Balanță:

Relațiile cu cei dragi sunt în pericol din cauza unor impresii greșite la care ții prea mult. Ai nevoie de o infuzie masivă de sinceritate, ca să revii la realitate.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Scorpion:

Există ceva putred în familie, în casă și ar trebui să știi deja ce e. Dacă nu știi, înseamnă să te amăgești singur cu gândul că totul e așa cum trebuie.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Săgetător:

Este posibil să intri în dispute sterile cu cei dragi, doar pe baza unor impresii de moment. Este nevoie ca măcar unul să fie calm pentru a normaliza situația.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Capricorn:

Ai impresia că celor din familie le va fi mult mai bine doar sub conducerea ta. Problema e că nu faci decât să complici viața tuturor, fără vreun beneficiu real.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Vărsător:

Ești tentat să intri în conflict cu unii dintre cei din anturajul apropiat doar pentru că te simți slab, vulnerabil față de ei și crezi că vei reuși să îi îndepărtezi de tine.

Horoscop vineri 25 ianuarie 2019 – Pești:

Ar fi bine să îți păstrezi preocupările obișnuite, să îți păstrezi bucuria de a munci sau să faci în așa fel încât să înțelegi cât de importantă e munca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: