image
Sursa foto: captură video

Ronaldo i-a cerut lui Richarlison să-l învețe ”dansul porumbelului” și a devenit viral! Ce a făcut vârful brazilian la final

Brazilia s-a calificat en-fanfare în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după ce s-a impus fără drept de apel în fața Coreei de Sud, scor 4-1.

Brazilienii au făcut spectacol pe stadionul 974 din Doha. După fiecare gol marcat, jucătorii lui Tite au dansat pe teren, iar în urma reușitei de 3-0 care i-a purtat semnătura lui Richalison, selecționerul sud-americanilor nu și-a mai putut stăpâni bucuria, a intrat în jocul fotbaliștilor săi și a executat mișcările ”dansului porumbelului”.

La scurt timp după fluierul final al arbitrului, Richarlison i-a acordat un interviu fostului mare atacant brazilian Ronaldo, iar R9 l-a rugat pe vârful lui Tottenham să-l învețe dansul pe care jucătorii din ”Selecao” l-au făcut pe gazon.

Cei doi s-au ridicat și Richarlison s-a conformat. A întins mâinile, apoi le-a pus în șold și a început să dea din cap, iar Ronaldo l-a urmat amuzat. La final s-au îmbrățișat și actualul număr 9 al naționalei Braziliei l-a copiat pe colegul său Rodrygo, care în urmă cu câteva zile i-a atins picioarele lui Ronaldo pentru ”a fura” puțin din magia sa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: