image
Sursa foto: printerest.com

Afacerea verii între Juventus și Chelsea: Schimbul pregătit de cei doi granzi

După ce s-a zvonit un posibil schimb Higuain - Icardi, a mai apărut o variantă. Juventus vrea cu orice preț să-l readucă pe Alvaro Morata și propune un schimb-supriză pentru Chelsea. Campioana Italiei îl oferă pe Gonzalo Higuain și e dispusă să dea și o diferență de bani.

Morata nu s-a ridicat la nivelul sumei de 66 de milioane de euro, atât cât a plătit echipa lui Abramovic lui Real Madrid în iulie 2017. În sezonul recent încheiat, spaniolul a marcat doar 15 goluri în toate competițiile pentru "albaștri". Forma sa slabă l-a făcut să rateze și convocarea la echipa națională a Spaniei pentru Cupa Mondială. Cu toate acestea, italienii îl vor neapărat în echipă.

De cealaltă parte, Higuain a impresionat în cele două sezoane la Juventus, având o medie de un gol la două meciuri. Atacantul a fost adus de la Napoli pentru 90 de milioane de euro, însă și-a "făcut banii" cu vârf și îndesat.

Afacerea este una care i-ar conveni și lui Chelsea, aflată în căutarea unui marcator de clasă, iar argentinianul este văzut drept o variantă "low-cost" optimă.

Alvaro Morata, în vârstă de 25 de ani, a mai jucat la Juventus în perioada 2014-2016, timp în care a marcat 20 de goluri în 73 de meciuri oficiale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: