image
Sursa foto: Getty Images

Monaco a câștigat lupta cu Chelsea pentru unul din cei mai buni mijlocași de la CM 2018

AS Monaco a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor. Clubul din Principat a câștigat lupta cu englezii de la Chelsea pentru transferul unuia dintre cei mai buni mijlocași de la CM 2018. Este vorba despre rusul Alexandr Golovin (22 de ani).

Vicecampioana Franței ar urma să plătească în jur de 30 de milioane de euro pentru Golovin, sumă la care se mai adaugă diverse bonusuri de performanță. Mijlocașul de 22 de ani va fi jucătorul lui Monaco pentru următoarele 5 sezoane.

"Monaco și CSKA Moscova au ajuns în cele din urmă la un acord pentru transferul lui Golovin. Contractul va fi unul pe 5 ani. A fost foarte complicat. Să fiu sincer, abia în ultimul moment am fost sigur că mutarea se va realiza. Pe lângă Chelsea, a mai fost dorit și de Juventus. Oricum, principalul nostru inamic a fost Chelsea. Cred că Monaco i-a oferit însă un contract mai bun și un proiect frumos" a declarat Vadim Vasiliev, vicepreședintele lui AS Monaco, pentru sport-express.ru.

Golovin a jucat trei partide la Mondialul din Rusia. A înscris ultimul gol al Rusiei în victoria cu 5-0 în fața Arabiei Saudite, meciul de deschidere al turneului final, și a pasat decisiv la alte două reușite ale naționalei antrenate de Stanislav Cherchesov. A jucat și în a doua etapă, în victoria cu 3-1 în fața Egiptului, dar nu a contribuit la niciunul dintre goluri. A fost rezervă neutilizataă la ultimul meci din faza grupelor, cu Uruguay, pierdut de Rusia, cu 3-0, si a jucat toate cele 120 de minute ale optimei cu Spania, castigată de naţionala Rusiei la loviturile de departajare, scor 5-4. În sfertul de finală pierdut în fața Croației la loviturile de departajare, Golovin a fost titular și a fost schimbat în minutul 102.

Golovin avea contract până în 2021 cu formaţia din Capitala Rusiei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: