image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid, gata să-i aducă întăriri lui Ancelotti. Doi fotbaliști transferați pe 135 de milioane de euro sunt pe listă

Problemele pe care Karim Benzema le-a avut în acest sezon i-au făcut pe cei de la Real Madrid să se apuce de căutări pentru a-și întări atacul.

Cum perioada de mercato s-a încheiat, "Galacticii" caută fotbaliști pe care să-i aducă în La Liga în stagiunea viitoare.

Concret, presa iberică anunță că trupa pregătită de Carlo Ancelotti îi are pe listă pe Dusan Vlahovic, de la Juventus, și pe Richarlison, de la Tottenham, iar dintre cei doi se va alege dublura lui Benzema pentru anul viitor.

De altfel, speculațiile cu privire la un transfer al sârbului la "Galactici" au mai existat în această iarnă, dar se pare că spaniolii au decis să nu aducă modificări lotului. Vlahovic a ajuns la Juventus în luna ianuarie a anului trecut, pentru 70 de milioane de euro, însă acuzațiile de evaziune fiscală i-ar putea face pe torinezi să renunțe la atacant.

De cealaltă parte, Richarlison a semnat cu Tottenham în vară, fiind cerut de Antonio Conte la trupa londoneză. Brazilianul nu s-a impus printre titulari și viitorul său este pus sub semnul întrebării, mai ales că Daniel Levy a plătit în schimbul său 65 de milioane de euro.

Potrivit presei franceze, lucrurile nu au decurs însă așa cum și-a imaginat Mbappe în momentul în care a semnat noul contract, motiv pentru care starul francez și-ar dori să părăsească gruparea din capitala Franței.

Interesul lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe a fost reaprins, după ce “galacticii” ar fi aflat de o clauză specială din contractul starului francez de la PSG.

Potrivit The Athletic, Mbappe are opțiunea de a nu-și prelungi contractul cu PSG dincolo de vara anului 2024.

“Mbappe nu va pleca de la Paris în această vară. Real Madrid va monitoriza atent situația francezului, după ce a aflat de clauza din contract care poate favoriza un transfer în 2024. Haaland era o altă țintă pentru Madrid, dar este mai avantajos să-l iei pe Mbappe liber în 2024 decât să dai 176 de milioane de lire sterline pentru Haaland”, notează sursa citată.

În sezonul 2022-2023, Kylian Mbappe a reușit 25 de goluri și 6 pase decisive în 26 de meciuri pentru PSG, în toate competițiile.

Președintele “galacticilor”, Florentino Perez, a uitat de supărarea provocată de modul în care s-a răzgândit Kylian Mbappe. Potrivit sport.es, Perez va relua discuțiile cu apropiații lui Mbappe privind pretențiile contractuale ale atacantului francez și pentru a asigura un fel de precontract.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: