image
Sursa foto: Facebook

PLDM, mesaj de felicitare pentru Andrei Năstase: „Istoria ne pregătește o nouă șansă”

Partidul Liberal Democrat din Moldova a transmis un mesaj de felicitare noului primar al capitalei, Andrei Năstase, declarând că victoria candidatul unic al forțelor antioligarhice este un nou început al ciclului politic din RM.

„Partidul Liberal Democrat din Moldova exprimă sincere felicitări noului Primar General al municipiului Chișinău, dl Andrei Năstase. Suntem onorați că am putut să punem umărul la această victorie extraordinară a dreptei politice din Republica Moldova. Am făcut împreună cu Platforma DA și PAS dovada solidarități excepționale în sânul familiei popularilor europeni. Suntem împreună arhitecții unei noi speranțe. Avem certitudinea că acesta este începutul unei victorii care ne așteaptă în viitor”, au declarat reprezentanţii PLDM.

„Istoria ne pregătește o nouă șansă. Victoria lui Andrei Năstase este începutul unui nou ciclu politic pe care trebuie să-l administrăm cu mare grijă. Avem obligația de a reda cetățenilor statul cu toate instituțiile sale. Avem de reconstruit un sistem care geme de corupție și criminalitate. Ne așteaptă o muncă titanică pentru a reclădi cu grijă tot ce a fost demolat de politicienii imorali și iresponsabili”, au mai transmis membrii PLDM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: