image
Sursa foto: Instagram

Motivul real pentru care Kevin de Bruyne și Thibaut Courtois nu-și mai vorbesc de 9 ani

Publicația belgiană RTL Sport anunță că, după meciul Belgia – Maroc 0-2, a avut loc o altercație în vestiar între Kevin De Bruyne (31 de ani), Jan Vertonghen (35 de ani) și Eden Hazard.

Dincolo de aceste discuții, în vestiarul belgienilor mai sunt doi jucători care nu-și vorbesc deloc, De Bruyne și Courtois, dar acolo e vorba despre un conflict mai vechi, de acum 9 ani.

Motivul real pentru care cei doi fotbaliști, buni prieteni în trecut, nici nu se mai salută în prezent este cauzat de o femeie, Caroline Lijnen.

Ce s-a întâmplat de fapt? În 2012, Caroline, care pe atunci era prietena lui Kevin, a călătorit la Madrid, alături de niște prieteni, în timp ce fotbalistul a rămas la Chelsea, unde era legitimat la acea vreme. Acolo, în capitala Spaniei, Caroline l-a cunoscut pe Courtois, pe atunci la Ateltico Madrid, și între cei doi a fost o aventură.

Ulterior, Kevin a aflat despre infidelitatea prietenei sale și a fost extrem de afectat mai ales că Thibaut era prieten cu el și coechipier în naționala Belgiei.

Dezamăgit de trădarea lui Courtois, De Bruyne a sistat orice comunicare cu portarul și de atunci cei doi se evită constant.

După o vreme, Carolina a povestit tot ce s-a petrecut la Madrid, dar și cum a ajuns să-l înșele pe De Bruyne. Carolina a dezvăluit, pentru Story Magazin, în 2014, că a decis să-și înșele iubitul după ce l-a prins pe Kevin cu cea mai bună prietenă a ei.

”Kevin m-a înșelat! Nu am spus nimic, luni de zile, pentru că părinții lui Kevin m-au amenințat că vor lua măsuri în justiție dacă-mi voi spune povestea. Am fost ținută sub o presiune fantastică”, a spus, la acea vreme, Carolina.

Apoi, ea a explicat și cum a avut curaj ca să-și descarce sufletul. ”Am respectat tot ce mi s-a cerut, dar Kevin, în cartea sa ’Keep it Simple’, a scris un pasaj despre aventura mea cu Thibaut. Așa că am decis să nu mai tac.

În vara lui 2012, Kevin mi-a spus că a avut o aventură cu cea mai bună prietenă a mea. I-am dat de ales: ori eu, ori ea. Eram gata să-i mai dau o șansă, dar relația noastră nu a mai fost deloc la fel după aceea.

M-am dus apoi la Madrid - Kevin credea că o astfel de călătorie este o idee bună -, iar acolo s-a întâmplat ceva ce nu trebuia să se petreacă niciodată.

Accept asta, dar eu și Kevin nu mai eram în aceeași relație, plus că am găsit mângâiere în brațele lui Thibaut. În acea seară, Thibaut mi-a oferit ceea ce nu am primit în trei ani de relație cu Kevin.

Cu Thibaut puteam vorbi despre orice, plus că mi-a pregătit și o masă delicioasă. Kevin nu a făcut niciodată asta pentru mine”, a mai spus Lijnen la acea vreme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: