image
Sursa foto: curentul.md

Andrei Năstase, la Cricova: Vom stopa construcțiile ilegale și vom crea cât mai multe spații verzi, dar şi terenuri de joacă

Candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, a efectuat o vizită în oralul Cricova, de ziua hramului bisericii din localitate, prilejuit de sărbătoarea Sfântului Nicolae.

Andrei Năstase a discutat cu locuitorii or. Cricova despre problemele localității. „Lipsa terenurilor de joacă pentru copii este o problemă comună pentru municipalitate și soluționarea acestei incomodități va fi o prioritate, pe care o vom fixa și în Planul Urbanistic, căci copii trebuie să aibă absolut toate condițiile pentru a se dezvolta armonios. Vom stopa construcțiile ilegale printre blocurile de locuit și vom crea cât mai multe spații verzi, terenuri de joacă și de practicare a sportului”, a spus Andrei Năstase, menționând că și pentru problema maidanezilor există soluții civilizate, dar și repartizarea selectivă a loturilor de pământ pentru tinerii căsătoriți trebuie curmată, în așa fel încât absolut toate cazurile să fie satisfăcute conform legii.

Andrei Năstase și echipa sa au asigurat oamenii că suburbiile, inclusiv Cricova, vor rămâne în componența municipiului și se vor bucura de o integrare dinamică, cu infrastructură modernă, drumuri bune, iluminat inteligent, condiții preferențiale pentru mediul de afaceri și altele, scrie curentul.md.

Totodată, Andrei Năstase a spus și care va fi dezideratele sale. „Eradicarea corupției, a haosului și a schemelor ilicite de jefuire a oamenilor o vom face prin mijloace legale și nu prin fraudare și injustiție. Statul acesta trebuie sa fie de drept, iar meritocrația, integritatea și profesionalismul trebuie să devină singurele calități pentru promovare – acestea sunt dezideratele mele”, a mai spus Andrei Năstase.

Candidatul unic al forţelor antioligarhice a asistat și la evenimentul artistic festiv, la care au participat cei mai talentați copii și tineri din localitate și a discutat cu oamenii felicitându-i pe toți care poartă numele Nicolae, Nicoleta sau Niculina.

Andrei Năstase, la Cricova 1Andrei Năstase, la Cricova 1
Andrei Năstase, la Cricova 12Andrei Năstase, la Cricova 12
Andrei Năstase, la Cricova 13Andrei Năstase, la Cricova 13
Andrei Năstase, la Cricova 14Andrei Năstase, la Cricova 14

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: