image
Sursa foto: marca.com

Spaniolii au aflat ce face Barcelona cu banii pe care trebuia să-i dea pe Griezmann

Conducerea Barcelonei a fost prinsă cu garda jos de anunțul făcut de francezul Antoine Griezmann. Atacantul a dezvăluit că va rămâne la Atletico Madrid și din stagiunea următoare. Presa catalană scrie însă că Barcelona nu va păstra banii pregătiți pentru transferul lui Griezmann.

Oficialii de pe Camp Nou au de gând să investească o bună parte din cele 100 de milioane pentru achiziționarea bosniacului Miralem Pjanic.

Convinși că au nevoie de un înlocuitor pe măsură pentru Iniesta, oficialii caltanilor vor să-l aducă pe Pjanic pe Camp Nou și au făcut din achiziționarea bosniacului obiectivul numărul unu în această perioadă de mercato. Mundo Deportivo scrie că Barcelona l-ar fi contactat deja pe agentul jucătorului care este urmărit și de rivalii de la Real Madrid.

Aceeași sursă precizează că bosniacul ar alege Barcelona în detrimentul Realului pentru că și-ar dori să joace alături de Lionel Messi. Problema va fi însă prețul cerut de Juventus pentru mijlocașul de 28 de ani. Campioana Italiei vrea nu mai puțin de 70 de milioane de euro în schimbul lui Pjanic. Torinezii vor să folosească banii primiți în schimbul lui Pjanic pentru a putea realiza transferul mijlocaşului sârb Sergej Milinkovic-Savic, de la Lazio.

Pjanic mai are contract cu Juve până în 2021. Şapte goluri şi 14 pase decisive şi-a trecut în cont pentru campioana Italiei, în toate competiţiile acestui sezon (44 de meciuri). Bosniacul este cotat de site-urile de specialitate la 65 de milioane de euro.

Miralem Pjanic a câştigat în două sezoane alături de Juventus două titluri în Serie A şi două Cupe ale Italiei. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost transferat de la Roma, în 2016, pentru 32 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: