image
Sursa foto: uefa.com

Klopp pregătește o nouă lovitură pentru fosta sa echipă: Suma uriașă pusă în joc pentru un puști de 19 ani

Jurgen Klopp a pus din nou ochii pe un jucător de la fosta sa echipă, Borussia Dortmund. Antrenorul lui Liverpool e un mare fan al starului în devenire Christian Pulisic, pentru care a mai "licitat" de două ori, dar l-a ratat de fiecare dată.

Acum, antrenorul finalistei Champions League speră ca a treia tentativă să fie cu noroc. Prima dată a încercat să-l transfere în 2016, dar oferta de 12,5 milioane de euro a fost refuzată. Între timp, prețul său a explodat, iar Liverpool va trebui să scoată din buzunar cel puțin 60 de milioane de euro, deși americanul are doar 19 ani.

Întrebat despre posibila ofertă a "cormoranilor", președintele celor de la Dortmund, Michael Zorc, s-a rezumat să spună: "Sunt în permanentă legătură cu Jurgen Klopp, dar nu știu nimic despre asta".

Americanul este un jucător polivalent, putând juca atât ca aripă, cât și în zona centrală a atacului. În acest sezon, noua senzație a Borussiei are 7 pase de gol în 40 de meciuri oficiale, iar conform transfermarkt, valoarea sa de piață este de 45 de milioane de euro.

În această iarnă a mai fost dorit și de granzii din Premier League, Manchester United și de Arsenal, chiar șeful departamentului de scouting al "tunarilor" monitorizându-l.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: