image
Sursa foto: digisport.ro

M-am setat pentru a câștiga: Mbappe a dezvăluit favoriții pentru Balonul de Aur

Kylian Mbappe a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Franței la Cupa Mondială din Rusia, pe care "cocoșii galici" au și câștigat-o, pentru a doua oară în istorie, 4-2 cu Croația. După ce Varane a spus că îl vede pe Mbappe câștigător al Balonului de Aur și că "e un tânăr extraterestru", atacantul lui PSG i-a întors favoarea.

Atacantul lui PSG a fost rugat să facă o listă a posibililor candidați pentru cel mai prestigios trofeu individual și l-a inclus acolo și pe Varane, colegul său de la națională, alături de colegul de la PSG, Neymar, Cristiano Ronaldo și Luka Modric.

După fiecare meci de la Cupa Mondială, atacantul a primit câte un mesaj de la Neymar, cei doi fiind prieteni buni la PSG.

"Pentru a fi completă lista, cred că mă pun și pe mine aici. M-am setat pentru a câștiga", a spus, amuzat, atacantul de 19 ani. Anul trecut, Mbappe a terminat pe locul 7 în clasamentul pentru Balonul de Aur și a stabilit recordul de cel mai tânăr fotbalist care se clasează în Top 10 în ierarhia Balonului de Aur (18 ani și 11 luni).

Mbappe, care este al doilea cel mai scump fotbalist din istorie, a fost cumpărat de PSG de la Monaco, pentru 180 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: