image
Sursa foto: Instagram

Leo Messi, prima apariție la naționala Argentinei după câștigarea Cupei Mondiale! Se anunță show la amicalul de vineri

La mai bine de 3 luni de la câștigarea Cupei Mondiale din Qatar, naționala Argentinei s-a reunit, iar elevii lui Lionel Scaloni vor disputa un meci amical, vineri, 24 martie, contra reprezentativei din Panama.

Lionel Messi a sosit luni la Buenos Aires şi s-a alăturat Argentinei, campioana mondială, care se pregăteşte să dispute primul meci pe teren propriu după titlul cucerit în Qatar.

Cele 63.000 de bilete pentru partida amicală împotriva naţionalei statului Panama, programată vineri noaptea pe stadionul Monumental din Buenos Aires, s-au epuizat în două ore. Totodată, Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) a precizat că a primit peste 150.000 de solicitări de acreditare din partea reprezentanţilor mass-media, în timp ce masa presei poate găzdui doar 344 de jurnalişti.

Sosirea lui Messi pe pământ argentinian a fost salutată pe Twitter de preşedintele AFA, Claudio Tapia. "Tu nu ai abandonat niciodată. Iar astăzi, ai reveni în ţara ta în calitate de campion mondial. Bun venit, Leo", a scris conducătorul fotbalului argentinian.

Messi, care a jucat duminică pentru PSG în meciul pierdut pe teren propriu cu Rennes (0-2), a călătorit spre Argentina împreună cu soţia şi cei trei copii ai lor. El s-a alăturat apoi coechipierilor săi la centrul de pregătire al selecţionatei argentiniene de al Ezeiza, aflat în apropierea capitalei Buenos Aires.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: