image
Sursa foto: facebook.com/val.butnaru.3

Val Butnaru a redevenit unicul beneficiar al Jurnal Trust Media: „Misiunea principală e să fim în opoziție cu orice putere”

Fondatorul Jurnal Trust Media, Val Butnaru, a redevenit singurul beneficiarul al tuturor componentelor trustului de presă.

„Săptămâna trecută am semnat contractul de cumpărare a Jurnalului. În felul acesta, am redevenit fondatorul și beneficiarul unic al tuturor componentelor Jurnalului. Este doar o coincidență cu evenimentele care se derulează acum cu rapiditate nemaipomenită, dar întregul proces de negociere a contractului a durat destul de mult. Știți că, de doi ani și jumătate, echipa Jurnalului există pe cont propriu și, în felul acesta, pasul pe care l-am făcut la sfârșitul săptămânii trecute a fost unul logic”, a precizat fondatorul Jurnal Trust Media.

În ceea ce ține de eventuale schimbări, Val Butnaru a spus că acestea vor fi doar în direcția îmbunătățirii conținutului și a programelor.

„În rest, Jurnal va fi cel care a fost tot timpul. Misiunea principală pe care o vedem e să fim în opoziție cu puterea, cu orice putere, oricum s-ar numi ea. Și, așa cum am promis, așteptăm cu nerăbdare să treacă cele 100 de zile care tradițional se acordă unei noi guvernări, pentru a ne poziționa, oficial, în opoziție cu actuala putere”, a mai declarat Val Butnaru.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: