image
Sursa foto: Profimedia

Liverpool, gata să-l transfere pe fotbalistul-revelație de la Bayer Leverkusen

Chiar dacă este încă angrenată în lupta pentru Europa League și pentru titlul din Premier League, Liverpool pregătește deja sezonul viitor.

Astfel, șefii ”Cormoranilor” sunt gata să realizeze primul transfer pentru sezonul viitor, cel în care nu îl vor mai avea pe Jurgen Klopp (56 de ani) antrenor.

Potrivit celor de la Football Transfers, gruparea din Marea Britanie este gata să se întărească în defensivă și să îl transfere pe unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la Bayer Leverkusen.

Potrivit sursei citate, Liverpool a pus ochii pe Alejandro Grimaldo, spaniolul care are un sezon formidabil în tricoul ”Farmaciștilor”. Adus în Bundesliga la începutul sezonului trecut, liber de contract după despărțirea de Benfica, fotbalistul de 28 de ani a devenit imediat unul dintre cei mai buni jucători ai lui Xabi Alonso.

În cele 41 de meciuri jucate, Alejandor Grimaldo a reușit să marcheze 11 goluri și să ofere nu mai puțin de 15 pase de gol, toate din postura de fundaș lateral stânga. Forma bună prin care trece spaniolul i-a făcut pe cei de la Liverpool să își dorească să-l transfere.

Chiar dacă pe postul acestuia ”Cormoranii” îl au pe Andy Robertson, aceștia sunt gata de o nouă ”eră”, mai ales că scoțianul este dorit de către Bayern Munchen, care e gata să-l piardă pe Alphonso Davies.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: