image
Sursa foto: Profimedia

Shakira îi face viața grea lui Pique! Decizia care l-a scos din sărite pe fotbalistul spaniol

Pe 2 aprilie 2023, Shakira (46 de ani) a făcut un alt pas important, după despărțirea de Gerard Pique (36 de ani): și-a luat copiii, Sasha și Milan, și s-a mutat de la Barcelona la Miami.

Cei trei au plecat definitiv din Barcelona și s-au stabilit la Miami, acolo unde artista deține o proprietate impresionantă, a cărei valoare este estimată la aproximativ 17,5 milioane de dolari.

Shakira și Gerard Pique au ajuns la un acord în privința custodiei copiilor lor, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani), la finalul anului trecut, după 5 luni de la despărțire. Fostul fundaș al Barcelonei beneficiază de anumite perioade în care să petreacă timp cu copiii.

Recent, Gerard Pique s-a deplasat la Miami pentru a petrece timp cu băieţii săi, Sasha şi Milan. Însă vizita lui a fost mai scurtă decât spera, scrie Marca.

Echipele de avocaţi ale fostului cuplu au trebuit să rezolve prima problemă legată de regimul de vizită.

Pique are dreptul să-şi viziteze copiii câte zece zile pe lună. Astfel, Pique a plecat miercuri şi va reveni în Spania luni, deoarece a petrecut deja primele zile din aprilie cu ei, înainte de plecarea Shakirei din Barcelona.

“Gerard Pique este îngrijorat în privința complicațiilor care au apărut privind dreptul de a-și vedea copiii. Shakira îi face viața grea, iar acum Pique se gândește la strategii pentru a depăși acest impas: un nou acord cu Shakira sau să achiziționeze o proprietate în Florida”, notează Marca.

Deocamdată, fotbalistul a stat la un hotel din apropierea casei Shakirei, deşi doreşte să-şi cumpere o locuinţă la Miami pentru momentele în care călătoreşte în SUA şi pentru a sta mai confortabil alături de copiii săi.

Pique nu a fost însoţit de Clara Chia, deşi Shakira nu ar fi avut nicio problemă ca partenera lui să îl însoţească la Miami, scrie Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: