image
Sursa foto: Getty Images

Schimbul iernii în fotbalul mondial: Higuain poate ajunge la un alt club uriaș; Ce super-atacant vine pe San Siro

Chelsea vrea să dea lovitura pe piața transferurilor în această iarnă. Maurizio Sarri îl dorește cu orice preț pe Gonzalo Higuain la Londra, iar Gianluca Di Marzio, cunoscutul jurnalist italian, anunță că mutarea are șanse mari să se facă.

Sarri vrea să lucreze din nou cu Higuain, cel cu care a colaborat și la Napoli, iar clubul de pe Stamford Bridge e pregătit să îl trimită pe Alvaro Morata la AC Milan, după ce spaniolul nu l-a convins pe manager în acest sezon. Higuain și Sarri au lucrat împreună o stagiune, 2015-2016, după care atacantul s-a transferat de la Napoli la Juventus.

În acest moment, argentinianul de 31 de ani este împrumutat de Juventus la Milan, iar trupa de pe San Siro trebuie să mai plătească 36 de milioane de euro la finalul sezonului pentru ca transferul să devină definitiv. Astfel, milanezii au nevoie și de unda verde de la Torino, una care Di Marzio susține că nu ar fi un impediment.

Alvaro Morata a fost dorit de Milan în această vară, iar ”diavolii” au oferit până la 65 de milioane de euro pentru semnătura internaționalului spaniol. Totuși, Morata a ales să rămână la Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: