image
Sursa foto: NY Daily News

Ben Affleck, externat de la dezalcoolizare; Ce mesaj pentru familie și prieteni

Actorul american Ben Affleck a mulţumit familiei şi prietenilor pentru sprijin, după ce a fost externat joi dintr-o clinică de dezintoxicare, unde ajunsese din cauza dependenţei de alcool, informează Agerpress, care citează BBC.

În vârstă de 46 de ani, actorul premiat cu Oscar a scris pe Instagram că a petrecut 40 de zile la centrul de tratament şi se află încă sub îngrijire în ambulatoriu.

"Sprijinul pe care l-am primit de la familia mea, de la colegi şi de la fani înseamnă mai mult pentru mine decât pot spune", a scris actorul în postare, scrie Digi 24.

Pentru Affleck, acesta a fost cel de-al treilea tratament de dexintoxicare, după cele din 2001 şi 2017.

"Lupta cu dependenţa este una pe viaţă şi dificilă. Lupt pentru mine şi pentru familia mea", a mărturisit vedeta în aceeaşi postare.

Actorul a ţinut de asemenea să mulţumească persoanelor care au avut curajul să-şi împărtăşească pe social media propria luptă cu dependenţa, adăugând că solicitarea ajutorului este "un semn de curaj, nu de slăbiciune".

În luna august, Afleck a fost fotografiat arătând neîngrijit în timp ce era condus la dezintoxicare de fosta sa soţie, Jennifer Garner.

Actriţa a cerut divorţul aprilie 2017, însă cei doi - care au împreună trei copii - au rămas apropiaţi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: