image
Sursa foto: Getty Images

Antonio Conte și-a încheiat socotelile cu Chelsea: Singurul lucru care îl împiedică să semneze cu Real Madrid

Scaunul lui Julen Lopetegui se clatină serios după începutul extrem de slab de sezon al lui Real Madrid, iar o înfrângere în El Clasico de duminică ar putea aduce demiterea fostului selecționer al Spaniei. În pole position pentru postul de antrenor al lui Real Madrid se află Antonio Conte, care vineri dimineață și-a încheiat socotelile cu Chelsea.

Chiar dacă plecase de luni bune de la Chelsea, Antonio Conte nu își încheiase încă socotelile cu formația londoneză și acest lucru stătea în calea numirii sale la Real Madrid. Vineri dimineață cele două părți au ajuns la un acord privind despărțirea, anunță Mediaset, conflictul fiind stins la un tribunal din Londra. Sursa citată nu precizează dacă Antonio Conte a primit cele 10,8 milioane de euro pe care le cerea de la Chelsea, însă anunță că acesta și-a dat acordul verbal de a merge la Real Madrid.

Aceeași sursă precizează că antrenorul de 49 de ani "a reușit să convingă și greii din vestiarul Realului" care au anunțat zilele trecute că îl sprijină pe Lopeteui. Practic, dacă Real Madrid nu câștigă duminică pe Camp Nou, Julen Lopetegui își va încheia mandatul la formația unde a fost instalat în vară iar săptămâna viitoare galacticii o vor începe cu Antonio Conte pe banca tehnică.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: