image
Sursa foto: Getty Images

Juventus - Bologna 2-0: 6 victorii, din 6 posibile: Ronaldo s-a remarcat doar cu un assist

Bianconerii sunt exact acolo unde toată lumea se așteaptă să fie din 26 iulie, ziua în care s-a stabilit țintarul pentru sezonul 2018-1919. Șase victorii din șase meciuri în Serie A, 13 goluri marcate și doar 4 primite. Victima de serviciu a fost Bologna în etapa la zi din Peninsulă.

Pentru a evita orice fel de discuții sau polemici, torinezii au marcat repede prin Dybala, care a reluat în plasă o minge respinsă de Skorupski la șutul lui Matuidi. Era minutul 12! Peste alte patru minute, francezul Matuidi n-a mai ratat și a majorat diferența. De fapt, el a stat la baza întregii faze. Mai întâi i-a centrat foarte bine lui Cristiano Ronaldo, după care, elegant, portughezul l-a servit în careu și Matuidi a punctat. Era minutul 16 și 2-0 pentru Juve, care n-a mai avut niciun fel de emoții până la final.

Mai mult, campioana se putea distanța, dacă nu-l prindea pe portarul Lukasz Skorupski (27 de ani) într-o formă de zile mari. Goalkeeperul polonez a sărit din bară în bară și a reușit chiar să-i interzică golul și marelui Cristiano Ronaldo. Portarul Bolognei a făcut minuni și la șutul lui Cancelo, din minutul 60. Până la urmă, meciul s-a încheiat cu 2-0 pentru Juventus, care are maximum de puncte după 6 etape.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: