image
Sursa foto: Getty Images

Niște penibili: Mourinho și United, făcuți praf de o legendă a clubului

Jose Mourinho a bifat un start de sezon dezamăgitor în Premier League. Manchester United a fost învinsă cu scorul de 3-2 în a doua etapă de campionat de Brighton, iar criticile la adresa antrenorului portughez au început să apară din toate părțile. Printre cei care nu se feresc să analizeze situația nefericită de la Manchester United se numără Paul Ince, fostul star al "diavolilor" și al naționalei Angliei.

Paul Ince a criticat dur activitatea lui Jose Mourinho la clubul englez. Fostul fotbalist spune despre Manchester United că a ajuns un club "penibil", "o totală dezorganizare" după eșecul cu Brighton, notează Goal.com.

"Au devenit niște penibili. Au încheiat pe locul secund sezonul trecut și probabil că vor termina în primele patru în acest an, dar pentru asta ar trebui să se lupte ei? Nu. Realistic vorbind, obiectivul lor ar trebui să fie câștigarea Premier League, dar nu se pot întrece cu Manchester City și Liverpool în acest moment. Dacă vor pierde contra celor de la Tottenham luni, s-ar putea să fie la 6 puncte în spatele lui City, cu doar 3 meciuri jucate", a declarat Ince.

Ince face o paralelă între Mourinho și legendarul Ferguson și este în asentiment cu fanii lui United, care manifestă o atitudine din ce în ce mai ostilă față de portughez.

"La Manchester United, toată lumea este frustrată că nu s-au reușit transferuri. Deci, cum te poți aștepta să câștigi? Ed Woodward, Jose Mourinho, Paul Pogba, o totală dezorganizare. Nu ai fi văzut că asta s-ar fi întâmplat cu Sir Alex Ferguson ca manager (...) Observ cum fanii se întorc împotriva lui Mourinho și înțeleg de ce. Când te uiți la Manchester City, Liverpool, Chelsea sau Tottenham, vezi că joacă toate un fotbal pe care îl aștepți și de la Manchester United", e de părere Ince.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: