image
Sursa foto: zdg.md

Telefonul unui deputat ACUM, furat de unul dintre coordonatorii protestului cu minori, a ajuns la sediul PD

Deputatul blocului ACUM, Dan Perciun, afirmă că, în timpul protestului de astăzi de la Guvern, i-a fost furat telefonul mobil, în timp ce încerca să fotografieze adolescenții care scandau înjurături.

La un moment dat, unul dintre coordonatorii adulți i-a înhățat telefonul. Accesând contul său de Google, Dan Perciun spune că a fost șocat să descopere că telefonul său a ajuns la sediul PD.

Acolo s-a aflat timp de opt minute. Ulterior, telefonul a fost adus și lăsat pe scările Guvernului, potrivit poliției.

„Azi în timpul flashmobului organizat de blocul ACUM, un individ în civil, în timp ce făceam o poză la tinerii aduși pentru a distorsiona evenimentul, mi-a dat peste mână și mi-a înhățat telefonul. Tipul era unul dintre coordonatorii adulți la tot circul care s-a întâmplat astăzi la Guvern.

Ulterior, accesând contul meu de Google pentru a bloca telefonul, am fost șocat să descopăr că el a ajuns la sediul PD. În cele 8 minute cât s-a aflat acolo presupun că băieții au reușit să descarce toată informația. Ulterior - cred că cineva și-a dat seama că așa telefoane au geolocație și repejor l-au dus înapoi și l-au lăsat pe scările Guvernului (cel puțin așa mi-a zis poliția).

În jurul orele 14.00 telefonul a ajuns deja la Direcția municipală de Poliție unde după vreo 2 ore de așteptare mi-a fost întors.

Calific acest lucru ca tâlhărie ziua în amiaza mare, în încercarea de a intimida deputații din opoziție”, a menționat Dan Perciun.

Dan PerciunDan Perciun

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: