image
Sursa foto: Profimedia

Planul lui Zinedine Zidane: Antrenorul francez i-a închis ușa definitiv unui club de TOP

Ajuns la 51 de ani, Zinedine Zidane este liber de contract din vara anului 2021, în ciuda faptului că a avut mai multe propuneri în toată această perioadă.

Despre Zinedine Zidane s-a scris că ar putea ajunge la Manchester United în mai multe rânduri, însă fotbalistul nu este încântat de această posibilitate. Potrivit englezilor, "Zizou" a decis să respingă categoric o eventuală ofertă din partea "Diavolilor", care nu traversează cea mai bună formă sub comanda lui Erik ten Hag.

Cel mai probabil, Zidane nu este mulțumit de proiectul celor de la Manchester United, care a fost departe de performanțe în ultimii ani.

Recent, despre Zinedine Zidane s-a scris că ar fi deschis doar pentru trei formații în momentul de față, după cum notează Mundo Deportivo. Este vorba despre Juventus Torino, Bayern Munchen și naționala Franței.

''În acest moment sunt ocupat cu alte lucruri, o să văd, dar sunt sigur că voi reveni. Mi-ar plăcea să fac asta'', a declarat Zidane pentru Sky Sport Italia, cu prilejul unui eveniment desfăşurat luni la Roma.

Întrebat dacă ar fi interesat de un job în Serie A, Zidane, 51 ani, a răspuns: ''De ce nu? Orice se poate întâmpla''.

Campionul mondial din 1998 a antrenat în două perioade Real Madrid (2016-2018, 2019-2021), cu care a câştigat trei trofee în Liga Campionilor, câte două în La Liga, în Cupa Mondială a Cluburilor şi în Supercupa Europei, printre altele.

Bayern Munchen a anunţat deja, săptămâna trecută, că se va despărţi de Thomas Tuchel în vară şi caută un nou antrenor. Zidane şi Xabi Alonso, tehnicianul liderului Bayer Leverkusen, se numără printre candidaţii favoriţi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: