Paris Jackson - care ar fi încercat să-și taie venele, potrivit site-ului tmz.com - a fost transportată la spital, stabilizată, iar ulterior ar fi fost externată și trimisă acasă sub supravegherea echipei ei medicale.

Site-ul publică o fotografie cu tânăra care sosește acasă îmbrăcată cu o geacă pe care scrie un mesaj ce transmite că „e bine”.

Surse citate de tmz.com - site-ul care a anunțat, în urmă cu 10 ani, moartea lui Michael Jackson - au declarat că gestul lui Paris vine ca urmare a acuzațiilor la adresa tatălui ei care se fac în documentarul „Leaving Neverland”, în care Wade Robson și James Safechuck îl acuză pe fostul star că i-a molestat atunci când erau copii.

Paris și-a susținut tot timpul tatăl și a afirmat că este nevinovat, chiar dacă n-a văzut încă documentarul. Cei trei copii ai lui Michael Jackson au fost foarte tulburați de reapariția acuzațiilor privind pretinsa pedofilie a tatălui lor și consideră că filmul este părtinitor și incorect.

De altfel, efectele documentarului s-au făcut imediat simțite. Muzica lui Michael Jackson și aparițiile lui TV au fost eliminate de la difuzare de când HBO a anunțat proiectul, scrie tmz.com.

Paris, copilul mijlociu al lui Michael Jackson și unica fiică a acestuia cu fosta asistentă Debbie Rowe, a trecut prin momente grele de la moartea tatălui ei, în 2009, când ea avea 11 ani. A fost ținta comentariilor online răutăcioase, la 15 ani era depedendentă de droguri injectabile și s-a luptat cu depresia, având și alte tentative de sinucidere, cea mai serioasă în 2013.