image
Sursa foto: Getty Images

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, ar fi încercat să se sinucidă din cauza documentarului despre tatăl său

Paris Jacskson, fiica lui Michael Jackson în vârstă de 20 de ani, a fost spitalizată sâmbătă în urma unei tentative de suicid, iar surse apropiate familiei susțin că depresia tinerei ar fi fost cauzată de controversatul documentar despre tatăl său, „Leaving Neverland”, în care se acreditează din nou ideea unei pedofilii a celui considerat regele muzicii pop, scrie Digi24.

Paris Jackson - care ar fi încercat să-și taie venele, potrivit site-ului tmz.com - a fost transportată la spital, stabilizată, iar ulterior ar fi fost externată și trimisă acasă sub supravegherea echipei ei medicale.

Site-ul publică o fotografie cu tânăra care sosește acasă îmbrăcată cu o geacă pe care scrie un mesaj ce transmite că „e bine”.

Surse citate de tmz.com - site-ul care a anunțat, în urmă cu 10 ani, moartea lui Michael Jackson - au declarat că gestul lui Paris vine ca urmare a acuzațiilor la adresa tatălui ei care se fac în documentarul „Leaving Neverland”, în care Wade Robson și James Safechuck îl acuză pe fostul star că i-a molestat atunci când erau copii.

Paris și-a susținut tot timpul tatăl și a afirmat că este nevinovat, chiar dacă n-a văzut încă documentarul. Cei trei copii ai lui Michael Jackson au fost foarte tulburați de reapariția acuzațiilor privind pretinsa pedofilie a tatălui lor și consideră că filmul este părtinitor și incorect.

De altfel, efectele documentarului s-au făcut imediat simțite. Muzica lui Michael Jackson și aparițiile lui TV au fost eliminate de la difuzare de când HBO a anunțat proiectul, scrie tmz.com.

Paris, copilul mijlociu al lui Michael Jackson și unica fiică a acestuia cu fosta asistentă Debbie Rowe, a trecut prin momente grele de la moartea tatălui ei, în 2009, când ea avea 11 ani. A fost ținta comentariilor online răutăcioase, la 15 ani era depedendentă de droguri injectabile și s-a luptat cu depresia, având și alte tentative de sinucidere, cea mai serioasă în 2013.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: