image
Sursa foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

TRAGEDIA din sectorul Râșcani: Salvatorii activează în continuare în regim de urgență; A fost instituită o celulă de criză

UPDATE 19:38 // Salvatorii continuă să activeze în regim de alertă pentru a lichida consecințele deflagrației produse în blocul de locuit de pe bulevardul Moscovei din capitală.

La fața locului sunt antrenate echipe de pompieri, salvatori din cadrul detașamentelor căutare salvare, psihologi și specialiști în construcție.

Potrivit informațiilor, specialiști în construcții au finalizat lucrările de stabilizare și fortificare a apartamentelor avariate de la etajele 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 și 13.

Echipele de intervenție vor efectua lucrări de deblocare a plitelor de beton pentru a preveni pericolul de prăbușirea a construcțiilor avariate.

La fața locului sunt antrenate 11 unități de tehnică specială. Totodată, acolo funcționează o celulă de criză.

-----------------------------

Salvatorii continuă căutările la locul tragediei din sectorul Râșcani al capitalei, unde aseară s-a produs o deflagrație.

Astfel, în apartamentele afectate de explozie se desfășoară operați de deblocare.

Potrivit ultimilor informații, grupuri de specialiști, salvatori și pompieri din cadrul IGSU vor întreprinde acțiuni de stabilizare și fortificare a pereților.

Precizăm că în urma deflagrației trei oameni au murit, iar nouă persoane, inclusiv un pompier, au primit diverse traume.

Explozia a afectat mai multe locuințe, iar peste 200 de oameni au fost evacuați din scara blocului de locuit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: