image
Sursa foto: Profimedia

OUT până în 2024! Liverpool a rămas fără un titular

Liverpool a remizat cu Manchester City, scor 1-1, în cadrul etapei cu numărul 13 din Premier League.

Deși a obținut un rezultat pozitiv întrucât a reușit să egaleze aproape de finalul partidei prin Trent Alexander-Arnold, Liverpool suferă consecințele unui calendar foarte aglomerat și cu deplasări foarte lungi.

Alisson, portarul lui Liverpool, a jucat 180 de minute în meciurile Braziliei din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială, iar acesta a revenit din America de Sud pentru a juca un alt meci întreg pentru ”Cormorani”, unul foarte solicitant din punct de vedere fizic. Portarul lui Jurgen Klopp a avut o prestație excelentă în fața lui Manchester City, întrucât și-a ținut echipa în meci în multe rânduri.

Totuși, spre finalul meciului, Alisson a acuzat probleme medicale și a greșit de multe ori. Brazilianul a terminat partida pe teren întrucât Liverpool făcuse deja toate modificările, însă se pare că acesta s-a accidentat.

Conform celor de la Standard Sport, Alisson Becker pare să fi suferit o accidentare la coapsă, care l-ar putea ține departe de gazon până la sfârșitul anului. Nimic nu a fost confirmat încă, dar Jurgen Klopp este și el îngrijorat de situația portarului său titular.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: