image
Sursa foto: Facebook/PLDM

PLDM: „Prin decizia de invalidare a alegerilor locale a fost distrusă ultima iluzie despre funcționalitatea statului”

Partidul Liberal Democrat din Moldova se declară contrariat de decizia de invalidare a alegerilor pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

„Prin decizia de invalidare a alegerilor locale în municipiul Chișinău puterea politică, exprimată prin coaliția PDM, PSRM, PPEM, a distrus ultima iluzie despre funcționalitatea statului. Suntem în drept să recunoaștem că Republica Moldova a devenit captiva unor interese oculte, care are la bază subjugarea interesului public prin dominația unui cerc îngust de persoane”, se arată într-o declaraţie semnată de PLDM.

În context, reprezentaţii PLDM mai spun că decizia de invalidare a mandatului noului primar ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, demonstrează adevărata miză a alegerilor parlamentare programate pentru toamna anului curent.

„PLDM îndeamnă cetățenii să se opună prin toate mijloacele legale acaparării statului de către camarila mafiotă a PDM, PSRM și PPEM. Este justificat să ne cerem dreptul de a alege și a fi aleși. Poporul este suveranul acestei țări și nimeni nu poate anula acest drept”, se mai arată în declaraţie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: