image
Sursa foto: Getty Images

Oferta Barcelonei pentru Neymar a fost anunţată de AS: PSG vrea bani, Barca n-are

Faptul că Neymar vrea să plece de la PSG este cât se poate de evident. Şi la câte s-au întâmplat în această vară, toate declaraţiile şi reacţiile fotbalistului, dar şi ale oficialilor campioanei Franţei, este puţin probabil ca brazilianul să mai rămână la Paris.

Dar "războiul" ofertelor vor mai continua pentru că atât Barcelona, cât şi PSG vor să iasă cât mai bine. Jurnaliştii de la AS anunţă că ultima propunere a catalanilor, făcută printr-un intermediar, este de 40 de milioane de euro, plus Coutinho, plus Dembele.

Pe Coutinho, Barcelona a plătit 145 de milioane de euro lui Liverpool acum un an şi jumătate, iar pentru Dembele s-au achitat 125 de milioane de euro Borussiei Dortmund, acum doi ani. La un calcul sumar, dacă adunăm doar cifrele în discuţie, ar fi 310 milioane de euro.

Acum doi ani, PSG i-a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro, clauza de reziliere a lui Neymar.

Faptul că Neymar se află "la cuțite" cu PSG nu mai este un secret pentru nimeni, însă ultima declarație a starului brazilian nu face decât să "răsucească și mai mult cuțitul în rană" și să le declare război total parizienilor.

Întrebat care este cel mai frumos moment din cariera sa, atacantul de 27 de ani a spus: "Cu Barcelona, când noi am înscris al șaselea gol împotriva lui PSG. Nu am mai experimentat niciodată nimic ca asta ... un sentiment incredibil".

O declarație care nu mai lasă loc de nicio îndoială că între starul brazilian și PSG există o ruptură iremediabilă. Prin această afirmație, Neymar "îi face cu ochiul" Barcelonei, acolo unde își dorește neapărat să revină.

Astfel, Neymar vorbește despre Barcelona la persoana 1 plural, ceea ce înseamnă că el încă se simte parte a echipei de la care a plecat în vara anului 2017 și a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului, 222 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: