image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe n-a mai stat pe gânduri: Le-a transmis celor de la Real Madrid decizia luată după ce au bătut palma

Kylian Mbappe, aflat la final de contract cu PSG, doreşte să fie prezentat de viitoarea sa echipă, Real Madrid, înaintea startului Campionatului European de fotbal - EURO 2024, informează presa din Spania.

Căpitanul naționalei Franţei a luat această decizie pentru a evita să fie întrebat în continuare, la conferinţele de presă, când va semna cu Real Madrid şi a se putea contra astfel 100% asupra turneului final din Germania (14 iunie - 14 iulie), la care va fi prezentă şi România.

Încă nu a fost stabilită o dată exactă pentru prezentarea lui Mbappe, care depinde de o eventuală calificare a lui PSG în finala Ligii Campionilor, programată pe 1 iunie.

După toate probabilităţile, viitorul superstar al lui Real Madrid va fi prezentat oficial pe stadionul Santiago Bernabeu în prima săptămână a lunii iunie, conform AS.

"Kylian Mbappe vrea ca Real Madrid să-l prezinte înainte de EURO 2024. Vrea să meargă la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice liniştit, fără ca întâlnirile sale cu ziariştii la conferinţele de presă să se transforme în monologuri despre viitorul său", precizează jurnalistul Joaquin Maroto, de la cotidianul AS.

Ziarul madrilen subliniază totodată că francezul a ales să joace cu numărul 9 pe spate la Real Madrid, număr rămas disponibil după plecarea compatriotul său, Karim Benzema, de pe Santiago Bernabeu.

Iniţial s-a speculat că Mbappe va purta tricoul cu numărul 10 la echipa spaniolă, aflat în prezent în posesia mijlocaşului croat Luka Modric.

O altă variantă pentru francez era tricoul cu numărul 7, purtat anterior de Cristiano Ronaldo, care a fost preluat între timp de brazilianul Vinicius Junior.

”Nu m-ar deranja dacă l-ar aduce pe Kvaratskhelia în locul lui Vinicius. Ar forma un trident ofensiv fantastic alături de Mbappe și Rodrygo.

Vinicius nu gestionează cum trebuie meciurile, nu joacă bine și apoi acoperă totul cu goluri. Trebuie să discute cu el, dar într-o manieră diferită. Trebuie să îl pună în fața ecranului, să îi arate de 30 de ori meciul cu Girona și să îi spună: ’Ăsta e Vinicius de care avem nevoie. Dacă nu poți repeta acest joc, va trebui să luăm o decizie’.

Ei nu au discutat cu el așa cum trebuie. Trebuie să îl intimideze. El trebuie să repete prestația din meciul cu Girona și să nu se mai prostească. Nu va reuși să obțină mai multe lucruri din cauza mentalității pe care o are. Dacă operațiune ar aduce beneficii, l-aș înlocui cu Kvaratskhelia”, a spus Manolo Romero, potrivit Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: