image
Sursa foto: privesc.eu

„Regimul criminal de la Chişinău își trăiește ultimele clipe”; Ce mesaj a transmis Andrei Năstase cetăţenilor RM

„Regimul criminal din Republica Moldova își trăiește astăzi ultimele clipe. Oligarhii și mafioții vor să ne stăpânească folosind teroarea, genocidul social, propaganda mincinoasă. Ei s-au înțeles și decid astăzi cum trebuie să trăim, împotriva dorințelor și aspirațiilor noastre, a valorilor noastre”. Declaraţiile au fost făcute de către liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

Totodată, Andrei Năstase spune că „nici Plahotniuc și nici Dodon nu vor putea să ne ucidă credința, respectul față de cei de lângă noi, buna cuviință și curățenia conștiințelor noastre”.

„Plahotniuc este un gangster al mafiei regionale, cu conexiuni la diverse structuri mafiotice și de securitate străine. Nimic mai mult. Știm cu toții acest lucru! Este foarte clar, limpede! Faptele lui demonstrează acest adevăr - uzurparea puterii de stat, atacurile raider, transformarea țării într-o spălătorie de zeci de miliarde de dolari obținuți în mod criminal, furtul de la stat și de la oameni a zeci de miliarde agonisite de generațiile trecute și împovărate cu restituirea lor dublă de către generațiile viitoare, furtul votului oamenilor”, a adăugat preşedintele Platformei DA.

În context, liderul Platformei DA a venit cu un îndemn către cetăţenii RM: „Mă adresez tuturor angajaților structurilor de afaceri interne, securitate și apărare. Către ofițeri și subofițeri. Fiți vigilenți, serviți-vă Patria! Este limpede pentru toată lumea că cei doi sunt groparii națiunii noastre. Pe 24 februarie, la urne, trebuie să facem o ALEGERE ISTORICĂ. Trebuie să luăm decizia corectă pentru generațiile viitoare! Iar această alegere trebuie să elibereze Moldova de mafia care-i ține cizma pe grumaz, o sufocă în fiecare zi, o sărăcește și o umilește”.

Vedeți mai jos declarația integrală făcută de liderul Platformei DA:

Regimul criminal din Republica Moldova își trăiește astăzi ultimele clipe.

Ei, oligarhii și mafioții, vor să ne stăpânească folosind teroarea, genocidul social, propaganda mincinoasă. Ei s-au înțeles și decid astăzi cum trebuie NOI să trăim, împotriva dorințelor și aspirațiilor noastre, a valorilor noastre.

Există însă, în conștiința neamului nostru, motive suficient de puternice care ne pot face să refuzăm cu fermitate ceea ce ei au decis că merităm. Iar aceste motive, demult așezate în inima fiecăruia dintre noi, nu pot fi furate de nimeni, niciodată!

Nu pot fi atinse de teamă și de frică, nu pot fi șterse sau călcate în picioare! Nimeni, absolut nimeni de pe acest Pământ, nu ne poate lua ceea ce am primit fiecare, acasă, de la părinții noștri.

Nici Plahotniuc și nici Dodon nu vor putea să ne ucidă credința, respectul față de cei de lângă noi, buna cuviință și curățenia conștiințelor noastre.

Plahotniuc este un gangster al mafiei regionale, cu conexiuni la diverse structuri mafiotice și de securitate străine. Nimic mai mult. Știm cu toții acest lucru!

Este foarte clar, limpede! Faptele lui demonstrează acest adevăr - uzurparea puterii de stat, atacurile raider, transformarea țării într-o spălătorie de zeci de miliarde de dolari obținuți în mod criminal, furtul de la stat și de la oameni a zeci de miliarde agonisite de generațiile trecute și împovăr[rea cu restituirea lor dublă de către generațiile viitoare, furtul votului oamenilor.

Important pentru noi dar și pentru cancelariile occidentale este să înțelegem despre complicele lui Plahotniuc, Dodon, câteva lucruri foarte importante, extrem de grave, atât de periculoase pentru noi, pentru țară, pentru regiune și pentru întreaga Europă civilizată!

• Moldova a fost la un pas de o catastrofă națională, atunci când, în 2003, aproape că a fost semnat „planul Kozak”, care prevedea federalizarea asimetrică a țării. Populația a ieșit în stradă la proteste, iar partenerii noștri - America, Uniunea Europeană sau România - au sprijinit acest demers legitim al populației. Ceea ce nu a făcut atunci comunistul Vladimir Voronin, vor să facă acum cei doi trădători, Dodon și Plahotiuc, ignorând dorința cetățenilor, a partenerilor noștri europeni și americani.

• În pofida opiniilor a peste 70 % din populația Moldovei, Dodon, având acceptul mafiotic al lui Plahotniuc, a decis că așa numitul „statut special” (în realitate federalizarea) este soluția pentru reglementarea conflictului transnistrean, ignorând chiar și vecinătatea noastră specială cu Ucraina și mai ales cu România, stat membru UE și NATO. „Statutul special”, adică federalizarea, ar însemna sfârșitul Republicii Moldova ca stat pro-european și un cuțit în spate înfipt prietenilor noștri ucraineni.

• Dodon se proclamă cu ipocrizie un statalist, dar prin tot ceea ce face ne împinge la izolarea și chiar distrugerea Republicii Moldova. El și stăpânii săi își doresc o federalizare asimetrică, bazată nu pe principii democratice, administrative, economice, ci pe criterii etnice. Cu un Parlament bicameral, așa cum își dorește Dodon și stăpânii săi, de aici și din afară, în care o cincime poate bloca deciziile celorlalte patru cincimi, în detrimentul întregii populații, însăși supraviețuirea economică și socială a Moldovei este grav pusă în pericol. Garanția acestei construcții monstruoase, în opinia oportunistului președinte, ar fi trupele altui stat, aflate pe teritoriul nostru. Adică, de dragul intereselor străine, Dodon este gata să renunțe și la neutralitatea țării, pe care o trâmbițează cu fățărnicie.

• Tandemul Dodon-Plahotniuc, în colaborare cu oligarhul Gușan, din Tiraspol, cu susținerea unor forțe din Rusia asigură deja, de câțiva ani, supraviețuirea economică a regimului transnistrean, în detrimentul intereselor tuturor cetățenilor Moldovei.

• Procurarea energiei electrice de la Termocentrala Cuciurgan, ceea ce asigură 70% din fluxul valutar al regiunii secesioniste, datoria la gaz în sumă de peste 6 miliarde dolari, pusă pe umerii locuitorilor de pe malul drept al Nistrului, pierderile bugetare de miliarde de lei la importul mărfurilor în Transnistria, deși procedurile de devamare sunt efectuate în conformitate cu legislația moldovenească, contrabanda, concesiile făcute cadou regimului separatist, toate aceste prejudicii sunt aduse Moldovei prin politica iresponsabilă a guvernării Plahotniuc - Dodon, în cadrul căreia Dodon își are un rol bine determinat. Acești doi dușmani ai Moldovei fac totul posibilul pentru păstrarea la hotarul cu Uniunea Europeană și cu NATO a unei zone gri, zonă care generează instabilitate pentru întreaga regiune.

• După alegeri, coaliția PD-PSRM va asigura extinderea acestei zone prin transnistrizarea Moldovei. Cum va face acest lucru? Foarte simplu! Vor implementa planul Kozak-2, mai ales că acest domn Kozak este din nou împuternicit pentru așa-zisele negocieri privind reglementarea conflictului transnistrean, cu mandat extins pentru toată Republica Moldova.

• Înțelegerile obscure dintre Dodon și Plahotniuc, girate de forțele distructive din afară țării au permis schimbarea sistemului mixt, eliberarea cetățeniei Moldovei contra cost, adoptarea legii amnistiei capitalului și comercializarea produselor petroliere în regim duty-free.

• În asemenea condiții, Dodon nu este compatibil cu atribuția principală a șefului statului, care, conform Constituției, este garantul suveranităţii, independenţei naţionale, al unităţii şi integrităţii teritoriale a ţării.

Trădarea de țară nu poate primi decât un răspuns. Acum este momentul ca Plahotniuc și partidul său să reacționeze, sau să tacă pentru totdeauna. Prin lipsa de reacție în fața demersurilor lui Dodon, Plahotniuc își dă arama pe față.

Cârdășia dintre cei doi nu mai poate fi ascunsă nici în fața celor mai naivi observatori ai situației politice și strategie din Moldova.

UE, SUA și România trebuie să ia act de această tăcere vinovată a actualei guvernări și să tragă concluziile care se impun. Sub ochii noștri, sub oblăduirea tandemului Plahotniuc-Dodon, se desfășoară cea mai mare crimă strategică împotriva unui stat ai cărui cetățeni sunt europeni și vor în proporție majoritară în Uniunea Europeană. Azi este Moldova. Mâine va urma Ucraina! Poimâine cine va urma?

Iubiți concetățeni, mă adresez tuturor angajaților structurilor de afaceri interne, securitate și apărare. Către ofițeri și subofițeri. Fiți vigilenți, serviți-vă Patria!

Este limpede pentru toată lumea că cei doi sunt groparii națiunii noastre. Si, anii care au trecut au demonstrat că de câte ori Plahotniuc a făcut, Dodon a tăcut! Și invers!

Acesta este adevărul. Vă rog să aveți încredere în ADEVĂR și să nu vă lăsați influențați de propaganda lor mincinoasă!

Pe 24 februarie, la urne, trebuie să facem o ALEGERE ISTORICĂ. Trebuie să luăm decizia corectă pentru generațiile viitoare! Iar această alegere trebuie să elibereze Moldova de mafia care-i ține cizma pe grumaz, o sufocă în fiecare zi, o sărăcește și o umilește!

Pentru NOI, dragi prieteni, anul 2019 va fi ÎNCEPUTUL, iar pentru EI...cuvenitul SFÂRȘIT! Suntem în fața unui moment istoric pe care suntem obligați să nu-l ratăm!

Aveți încredere în ce vă spune inima și rațiunea și va fi bine! Doar așa SE POATE!

Și, veți vedea...

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: