image
Sursa foto: Getty Images

Calificare dramatică pentru Tottenham: Gol al lui City în prelungiri, anulat pe baza tehnologiei VAR

Finalul de vis s-a transformat într-un coşmar pentru Manchester City. Oamenii lui Guardiola au trecut de la extaz la agonie, după ce VAR-ul le-a anulat golul decisiv pe motiv de ofsaid. La final, Tottenham a sărbătorit calificarea în semifinale UEFA Champions League.

A fost un meci de poveste la Manchester. Gazdele au deschis scorul prin Sterling, dar Tottenham a marcat de două ori în trei minute prin sud-coreeanul Son.

Bernardo Silva a egalat imediat şi, pentru prima oară în istoria Ligii Campionilor, s-au marcat patru goluri în primele 11 minute. La pauză, trupa lui Guardiola a intrat în avantaj. Sterling a îndeplinit o simplă formalitate la centrarea lui De Bruyne.

În partea secundă, Aguero a făcut 4-2, scor la care City era calificată în careul de aşi.

Spaniolul Llorente a readus liniştea în tribune. Arbitrul Cakir a consultat imaginile video şi a validat reuşita atacantului lui Tottenham.

Golul anulat în prelungiri le-a făcut şi mai amară eliminarea "cetăţenilor". S-a terminat 4-3 pentru echipa lui Guardiola, dar Tottenham a profitat de victoria cu 1-0 din tur şi va juca împotriva lui Ajax în semifinale.

Liverpool a fost prea puternică pentru FC Porto şi în returul de pe Dragao şi se pregăteşte de o semifinală magică în Liga Campionilor, cu Barcelona.

În prima repriză a fost nevoie de VAR, care a confirmat golul lui Mane, din minutul 26.

"Regele" egiptean al lui Liverpool, Mohamed Salah, a dus scorul la 2-0 după un contraatac marcă înregistrată al "cormoranilor".

Eder Militao a redus din diferenţă, dar a fost un simplu foc de paie.

Mane a ratat o ocazie rarisimă, dar nimeni nu s-a supărat pe el. Firmino a marcat şi el, din centrarea magistrală a lui Henderson, în minutul 77.

Spectacolul a fost complet - pe final a dat gol şi Virgil van Dijk, pentru 4-1. La general a fost 6-1 pentru Liverpool.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: