image
Sursa foto: agerpres.ro

Doi moldoveni au decedat într-un grav accident în România în timp ce se întorceau din vacanță

Un cuplu din Republica Moldova a decedat în această dimineață în urma unui accident produs lângă stațiunea Călimănești din România. Cei doi se întorceau din vacanță din Germania și se îndreptau spre Bulgaria. Copilul lor de patru ani a fost transportat în stare gravă la spital.

Potrivit presei române, accidentul a avut loc după ce şoferul autoturismului în care se aflau ar fi adormit la volan şi s-a izbit frontal de o cisternă încărcată cu cenuşă, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea, citați de agerpres.ro.

„Accidentul rutier a avut loc pe DN 7, în localitatea Călimăneşti - Seaca. Din primele cercetări, şoferul autoturismului ar fi adormit la volan, a părăsit sensul său de mers şi a intrat pe contrasens unde a lovit frontal o autocisternă", a spus reprezentantul IPJ Vâlcea.

El a precizat că în accident a mai fost implicat şi un alt autoturism care, încercând să evite locul accidentului, ar fi intrat în şanţ.

"Copilul transportat la spital este conştient, fiind mai mult speriat. A fost preluat de o ambulanţă SAJ. Alte trei persoane implicate, doi adulţi, cu un copil de circa doi ani din celălalt autoturism implicat, precum şi şoferul autocisternei nu au avut probleme", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: