image
Sursa foto: Getty Images

Brazilienii clasează dosarul în care Neymar a fost acuzat de viol

Parchetul din Sao Paulo a recomandat joi clasarea fără urmări a plângerii pentru viol care îl viza pe Neymar, considerând că nu dispune probe suficiente pentru a-l inculpa pe starul fotbalului brazilian, informează AFP.

"Am decis să solicităm clasarea fără urmări", a declarat procuroarea Flavia Merlini în cursul unei conferinţe de presă. "Este imposibil să ştim cea ce s-a petrecut între cei patru pereţi. Este cuvântul lui împotriva celui al acuzatoarei sale, iar noi nu dispunem de probe suficiente pentru o inculpare”, a adăugat Merlini.

Procuroarea subliniat însă că, în ciuda acestei decizii, cazul ar putea fi redeschis în orice moment, dacă vor apărea noi probe.

Potrivit agenţiei EFE, Tribunalul de Justiţie din Sao Paulo a acceptat solicitarea procuraturii de a pune capăt anchetei în cazul lui Neymar.

La sfârşitul lunii iulie, poliţia braziliană anunţase, după ancheta pe care a efectuat-o, că nu există indicii suficiente pentru a-l acuza pe Neymar că ar fi violat o tânără braziliană, în luna mai la Paris.

Atacantul-vedetă al selecţionatei Braziliei şi al campioanei Franţei, Paris Saint-Germain, a fost acuzat de tânăra Najila Trindade Mendes de Sousa că ar fi violat-o pe 15 mai, într-un hotel parizian. Neymar s-a declarat nevinovat, afirmând că relaţia pe care a avut-o cu tânăra a fost una consimţită.

Brazilian a fost audiat pe 13 iunie, într-un comisariat de poliţie din Sao Paulo, în timp ce Najila Trindade a fost audiată de două ori, tot la Sao Paulo, pe 7 şi 18 iunie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: