image
Sursa foto: Facebook/Protest VOT FURAT la Bruxelles

Diaspora din Belgia se alătură, duminică, protestului de la Chișinău: „Guvernarea RM se transformă într-o dictatură pe față”

Moldovenii din Diasporă se alătură protestului față de anularea alegerilor, organizat duminică la Chișinău. Primii care au răspuns apelului lansat de Andrei Năstase și Maia Sandu sunt concetățenii noștri din Belgia. Aceștia vor organiza un protest la Bruxelles, concomitent cu manifestația de la Chișinău.

„Dragi moldoveni din Belgia, haideți să le arătăm suportul protestatarilor din Chișinău. Duminică la ora13:00 la monumentul Congress Column, de lângă Gara Centrală. Curtea de Apel a confirmat - Votul locuitorilor capitalei nu mai contează. Guvernarea din Moldova se transformă într-o dictatură pe față, fără masca democraăiei și a parcursului european”, este mesajul concetățenilor din Belgia.

„Haideți să ne apărăm drepturile. UE a criticat dur aceste decizii judecătorești politizate. Avem suportul Europei, însă lupta pentru democrație europeană, la noi acasă, trebuie să o ducem noi”, se spune pe pagina evenimentului, creată pe Facebook.

Noutăţile partenerilor

comentarii: