image
Sursa foto: libertatea.ro

Doliu în lumea fotbalului românesc: A decedat Mircea Petrescu

Mircea Petrescu a decedat duminică, la vârsta de 76 de ani, în Belgia. Fostul mare jucător de la UTA, varianta de aur a anilor 70, a avut parte, în ultimii ani, de o soartă nefericită din cauza bolii de care suferea.

Gică Hagi, Gică Popescu şi George Bănică au fost chemaţi la azilul în care a murit marele fotbalist. Cei trei au fost informaţi despre modul în care s-a stins din viaţă, relatează presa din România.

"Îl vom duce pe ultimul drum. Am vorbit deja cu Gică Popescu, care va vorbi cu Gică Hagi... Acum jumătate de oră am fost chemaţi la azil şi ne-au spus că a decedat. Din ce ne-au spus cei de aici, nu mai putea respira, nu putea înghiţi mâncarea, nu putea să bea apă, iar în urmă cu trei zile a fost pus pe perfuzii.A avut condiţii foarte bune aici. Un azil aici nu se compară cu cele din România. Aici e ca la hotel. Din păcate, a murit printre străini, fără familie, pentru că soţia i-a murit în urmă cu nouă ani. Eu îi mai arătam poze, mă recunoştea, recunoştea întâmplările importante din viaţa sa. Totuşi, dacă ne uitam la un meci într-o seară, a doua zi dimineaţă nu-şi mai amintea", a declarat George Bănică, fost fotbalist la Dinamo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: