image
Sursa foto: Getty Images

Leii au trecut ultimul test înaintea Cupei Mondiale: Super gol reuşit de Rashford

Anglia a înregistrat o victorie în ultimul amical disputat înaintea Campionatului Mondial din Rusia. Echipa lui Gareth Southgate s-a impus cu 2-0 în meciul contra reprezentativei din Costa Rica.

Anglia merge perfect în meciurile amicale. A înregistrat a treia victorie în cele patru partide din 2018, în care a făcut un singur egal, cu Italia. Meciul cu naționala din Costa Rica a început perfect pentru gazde, care au deschis scorul prin Rashford, în minutul 13. Folosit titular în locul căpitanului Harry Kane, Vardy a ratat o ocazie imensă la jumătatea reprizei și la vestiare s-a intrat cu avantaj minim pentru jucătorii lui Southgate.

Keylor Navas s-a opus golului doi al englezilor și în repriza secundă, la torpila căpitanului Henderson din minutul 56, apoi costaricanii au respins de pe linia porții, după reluarea lui Harry Maguire. Cu un sfert de oră înaintea finalului s-a făcut 2-0, după o fază spectaculoasă încheiată cu o centrare a lui Delle Alli și golul lui Welbeck.

S-a terminat 2-0 pentru engelzi care par pregătiți pentru Campionatul Mondial care va începe la finalul săptămânii viitoare în Rusia. Britanicii fac parte din grupa G, alături de Belgia, Panama și Tunisia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: