image
Sursa foto: uefa.com

Karius, făcut "praf" de foşti mari jucători englezi, după ce a "îngropat" Liverpool

Loris Karius a fost eroul negativ al finalei de la Kiev. Specialiştii englezi au încercat să explice gafele uriaşe ale portarului german, din ultimul act al Ligii Campionilor.

După un sezon bun, în care i-a luat faţa lui Mignolet şi s-a impus ca numărul 1 la Liverpool, Karius a avut o seară de coşmar în capitala Ucrainei. Mai întâi i-a făcut cadou un gol lui Benzema, pentru ca apoi să îşi bage singur mingea în poartă, la un şut modest al lui Bale.

Goalkeeperul a fost de neconsolat la final, conştient că evoluţia sa a stabilit învingătoarea. Deşi experţii britanici au încercat să empatizeze cu portarul, toţi au spus pe linie că nu există alibiuri pentru asemenea erori. Frank Lampard a fost primul care şi-a făcut cunoscut punctul de vedere în legătură cu prestaţia germanului.

"La nivel uman, îmi pare rău pentru el şi înţeleg că greşeala e omenească. Dar asemenea greşeli într-o finală de Champions League, la un astfel de nivel, nu ar trebui să se întâmple", a comentat Frank Lampard, legenda lui Chelsea, pentruThe Telegraph.

Gary Lineker şi Rio Ferdinand au comentat la rândul lor seara neagră a lui Karius, care are nevoie de suportul "familiei Liverpool" pentru a-şi reveni după o astfel de experienţă traumatizantă.

"Ce eroare incredibilă din partea lui Karius! Benzema a fost inteligent, dar cum să faci aşa ceva ca portar?", a explicat şi Gary Lineker, completat de Rio Ferdinand, fost fundaş de fier al lui Manchester United: "Nu are cum să nu îţi pară rău de el. Dar eu sunt mult mai preocupat de viitorul lui, ce va fi după un astfel de meci. Are nevoie de toţi să fie în jurul lui şi să îl consoleze, să îi ridice moralul".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: