image
Sursa foto: Profimedia

"Bestia" s-a accidentat! Haaland a plecat din cantonamentul Norvegiei și ratează duelurile cu Spania și Georgia

Aflat într-un moment excelent la Manchester City, Erling Haaland (22 de ani) va rata primele meciuri ale Norvegiei din campania de calificare pentru EURO 2024.

Cu doar câteva zile rămase până la debutul Norvegiei în preliminariile EURO 2024, Erling Haaland a suferit o accidentare în zona înghinală și a părăsit cantonamentul reprezentativei sale, anunță Fotballandslaget. Totodată, sursa menționată mai notează că atacantul celor de la Manchester City va rata duelurile cu Spania (25 martie) și Georgia (28 martie).

Norvegia a fost repartizată în grupa A din preliminariile EURO 2024, într-o grupă din care mai fac parte Spania, Scoția, Cipru și Georgia.

Norvegianul continuă să aibă cifre impresionante în tricoul "Cetățenilor" și a înscris un nou hat-trick, în decurs de doar 59 de minute.

Astfel, sezonul acesta Haaland a atins o performanță pe care nu au reușit-o toți jucătorii din Premier League la un loc.

Conform statisticienilor de la Opta, Haaland a ajuns la 6 hat-trick-uri în toate competițiile din ediția actuală.

În afară de Haaland, doar alți cinci fotbaliști din campionatul Angliei au marcat cel puțin 3 goluri într-un singur meci în acest sezon: Leandro Trossard, Phil Foden, Heung-Min Son, Ivan Toney și Mohamed Salah.

Dieferența este că aceștia au izbutit câte un singur hat-trick fiecare, în timp ce Haaland a ajuns deja la cifra 6.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: