Breaking News

image
Sursa foto: Radio Orhei

VIDEO // Marina Tauber, figurantă în raportul Kroll privind jaful bancar, agresează cu mătura o jurnalistă: „Pașla von!”

În timpul protestului de duminică, la Orhei, când adepții lui Ilan Șor, aduși organizat din alte localități, au luat cu asalt sediul improvizat al Platformei DA și PAS de la Orhei, Marina Tauber, primărița Jorei de Jos, tot ea figurantă în raportul Kroll privind furtul miliardului, a sărit cu mătura la o jurnalistă de la Radio Orhei.

S-a întâmplat în timp ce jurnalista încerca să discute cu participanții la manifestație. Tauber a ridicat mătura în fața femeii, agresând-o verbal și fizic și împiedicând-o să intervieveze oamenii. „Dușeți de aici, dușeți, măi!”, a strigat Tauber. „Vreau să mătur aici, e murdar după dvs”, a continuat Tauber să „măture” jurnalista. Văzând un asemena comportament, și alți adepți ai edilului penal de Orhei au început să ridice mătura asupra jurnalistei.

De menționat că și în alte imagini video de duminică se vede cum Tauber lovește cu mătura în oameni.

Amintim că imediat după protest, susținătorii lui Șor au fost răsplătiți chiar în clădirea Primăriei Orhei. Adepții controversatului primar de Orhei au fost surprinși cum ies din clădirea Primăriei cu pungi care aveau sigla Partidului Șor. Imaginile făcute aproximativ peste 30 de minute de la așa-numitul protest au fost trimise pe adresa redacției de unul dintre vizitatorii noștri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: