image
Sursa foto: Profimedia

După Jack Grealish, un alt titular al lui Manchester City s-a accidentat în partida cu FC Copenhaga

Manchester City a câștigat, în deplasare, în fața celor de la FC Copenhaga, scor 3-1, în prima manșă a optimilor din Champions League.

Golurile din această partidă au fost marcate de Magnus Mattsson (minutul 34) pentru danezi, respectiv Kevin de Bruyne (minutul 10), Bernardo Silva (minutul 45+1) și Phil Foden (minutul 90+5).

La scurt timp după fluierul de final al partidei din Danemarca, Pep Guardiola (53 de ani), tehnicianul ”Cetățenilor”, a anunțat că Jack Grealish (28 de ani) a suferit o accidentare musculară.

Însă, antrenorul spaniol a dezvăluit că, pe lângă fostul jucător al lui Aston Villa, încă un titular al echipei sale s-a accidentat în partida cu FC Copenhaga.

La conferința de presă după meciul Copenhaga - Man. City, Pep Guardiola a anunțat că Bernardo Silva (29 de ani), marcatorul celui de-al doilea gol al ”Cetățenilor” din duelul cu danezii, a suferit o accidentare la nivelul gleznei piciorului stâng, după ce portughezul a primit o lovitură puternică în această zonă de la un adversar.

În urma acestei lovituri, mijlocașul lusitan a fost scos de pe teren de antrenorul ”Reginei Europei”, în minutul 78, și înlocuit cu Matheus Nunes. Rămâne de văzut însă dacă accidentarea pe care a suferit-o Silva este una gravă.

În decursul ultimelor sezoane, Bernardo Silva a fost unul dintre oamenii de bază ai trupei conduse de Pep Guardiola. Astfel, de când a ajuns la formația de pe Etihad, din vara anului 2017, mijlocașul portughez a evoluat în 335 de meciuri, a marcat 63 de goluri și a oferit 63 de pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: