image
Sursa foto: facebook/Andrei Năstase

Andrei Năstase, candidat la funcția de Primar General al capitalei, mesaj pentru diaspora

Mulți dintre voi ați plecat peste hotare în căutarea unei vieți mai bune, fiind disperați de imposibilitatea de a avea aici, acasă, în Chișinău, un viitor la care ați visat atât pentru voi, cât și pentru copiii voștri. Timpul a trecut, iar orașul nostru arată chiar și mai rău decât îl țineți voi minte, de parcă a fost protejat intenționat de procesul de modernizare – avem aceleași troleibuze sovietice în care îngheți iarna și te sufoci vara, aceleași drumuri dezastruoase și aceeași administrație care face totul pentru ei, dar nu pentru oameni.

La fel ca și voi, am plecat la un moment dat peste hotare, dar am decis totuși că trebuie să revin și să lupt cu ardoare pentru țara mea, pentru orașul meu și pentru familia mea, pe care aș vrea să o întorc acasă, în Chișinău. Visez să îmi duc copiii la școală și grădiniță pe drumuri și trotuare bune, să fac plimbări în parcuri curate, să mă joc cu ei pe terenuri sigure și amenajate.

Pentru asta lupt și vă îndemn să vă alăturați mie, pentru că împreună suntem o forță de neînvins. Vă îndemn să-i sunați pe cei care au mai rămas în capitală, să rugați părinții, prietenii, frații și surorile voastre rămase acasă, să iasă la vot pe 3 iunie, să-i chemați să-și spună clar și tare părerea la secțiile de vot.

Haideți să construim împreună un oraș care să semene cu cele în care trăiți, departe de casă. Haideți să construim împreună o Capitală în care să vrei să trăiești!

Andrei Năstase

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: