image
Sursa foto: Jurnal.md

Oazu Nantoi îndeamnă alegătorii Maiei Sandu din prezidențiale să-l voteze pe Andrei Năstase: E singurul candidat antiregim

Cunoscutul expert politic Oazu Nantoi îndeamnă locuitorii capitalei, care în alegerile prezidențiale din 2016 au votat pentru Maia Sandu, să-l susțină acum pe Andrei Năstase.

„Trebuie să lăsăm la o pare disensiunile, să ieșim la vot și să susținem candidatul care reprezintă acele forțe care într-adevăr luptă cu regimul” , a declarat Oazu Nantoi la Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

„Când a fost lansată Platforma Civică Demnitate și Adevăr toată lumea a fost surprinsă când pe 3 mai zeci de mii de oameni au ieșit în piață și au protestat împotriva guvernării, a corupției. Cineva chiar s-a speriat și a publicat primul raport Kroll. Mă adresez către locuitorii capitalei care au participat la acțiunile de protest. Ceea ce se va întâmpla duminică este o continuare a luptei din 2015. Acum, pe 20 mai, se mai cere un lucru simplu. Trebuie să lăsăm la o pare disensiunile, să ieșim la vot și să susținem candidatul care reprezintă acele forțe care într-adevăr luptă cu regimul”, a declarat Oazu Nantoi.

„Chem la mobilizare și la conștientizarea mizei acestor alegeri. Pe lângă faptul că se votează primarul general al capitalei, participăm la un prim pas spre alegerile parlamentare din toamnă. Nu putem să ne permitem lâncezeală, reflecție, căutarea nodului în papură. Eu îi îndemn pe cei care țin minte cum au votat la 13 noiembrie 2016, la alegerile prezidențiale, să-l voteze pe Andrei Năstase, care este susținut inclusiv de Maia Sandu”, a adăugat Oazu Nantoi.

Noutăţile partenerilor

comentarii: