Chiar dacă ultimele experiențe ale lui Jose Mourinho la Manchester United, Chelsea și Real Madrid nu au fost foarte reușite, portughezul se află în vizorul lui PSG. Mai mult Nasser Al-Khelaifi l-ar fi contactat deja pe tehnicianul în vârstă de 56 de ani, notează The Sun.

Șansele ca Jose Mourinho să bată palma cu Nasser Al Khelaifi sunt destul de mari, având în vedere faptul că parizienii au fost eliminați "prematur" din UEFA Champions League. În plus, portughezul s-a arătat deschis pentru o eventuală colaborare cu un club din Ligue 1.

"Mă văd antrenor în Ligue 1. Sunt un om care a lucrat în 4 țări, mi-ar plăcea să iau contact cu alte culturi. Dacă aș lucra într-un alt campionat, ar fi o experiență fantastică", a declarat Jose Mourinho în luna februarie.

Jose Mourinho a pregătit de-a lungul carierei sale FC Porto, Chelsea de două ori, Inter Milano, Real Madrid și Manchester United.

PSG este lider autoritar în Ligue 1, cu 71 de puncte în 26 de etape. Podiumul este completat de Lille, cu 57 de puncte și Olympique Lyon, cu 50 de puncte.