image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură pregătită de Barcelona: Vrea să ia un jucător de la Bayern; Nemții au dat răspunsul

Barcelona e gata să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Campioana Spaniei a pus ochii pe Joshua Kimmich, de la Bayern Munchen. Potrivit El Mundo Deportivo, germanul de 24 de ani a fost monitorizat mai mult timp de catalani, care îl consideră ideal în angrenajul său.

Cu toate acestea, bavarezii nici nu vor să se gândească la așa ceva și le-au transmis celor de la Barcelona că e imposibil să-l ia pe Kimmich, pentru că nu e de vânzare, indiferent de preț. Kimmich joacă pe postul de fundaș dreapta, însă poate evolua și ca mijlocaș central.

Joshua Kimmich a ajuns la Bayern în iulie 2015, transferat de la Stuttgart pentru 8,5 milioane de euro, iar în acest moment, valoarea sa de piață este de 60 de milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Kimmich e om de bază în echipa lui Kovacs, iar în acest sezon a jucat în 37 de meciuri oficiale, dintre care 29 ca titular, marcând două goluri. Cu Bayern a câștigat 3 titluri de campion al Germaniei, o Cupă a Germaniei și trei Supercupe ale Germaniei.

Kimmich, care a fost format la juniorii lui Stuttgart, are 40 de selecții și 3 goluri pentru naționala Germaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: